Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Projekt: Skoda Octavia
Stan Lakieru: ... Średni
Narzędzia: Flex L 3403 VRG i Einhel BT-PO 1100, Maszyna "Dwie głowice", SIM 180
Pady: Żółte SNB, Wafel Scholl, Futro Scholl + inne :P , M-SH,
Pasty: S17, Test nowych past (dużo kombinacji było )
Cleaner: DLP
Wosk: Z-T, Natt Red
Ludzie: Kuba i Andrzej no i oczywiście BOSS "SNB" - Sebastian
Akcesoria: MF różne...
USMIECH SZEFA :P
BOSS
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Marek jest zajęty, czyta Tele tydzień oraz Przyjaciółkę oraz z tajemniczego źródła dowiedziałem się, że ostatnio zaprenumerował : Pani Domu :twisted: , ponoć w ostatnim numerze było napisane jak używać pędzelków w ciężko dostępnych miejscach :diabelski_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek13Mógł by ktoś mi polecić jakiś zestaw czyszcząco - pielęgnujący do moich nowych felg zenith 17` i dobrze by bylo jak by zamknęło się to w 100 pln. dziennaPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michu71Zamieszczone przez Andrzej Z.Jak zawsze Nap Low Foam - jeszcze nigdy nas nie zawiodl
a i kilka osob na forom mialo okazje go sprawdzic w dzialaniu.
druga opcja to o ile mnie pamięć nie myli 1:20 - ale proszę o poprawę jeśli jednak się mylę
Komentarz
-
-
Sorki ze tak tylko na szybko ale .... mam urwanie ja........ek w robocie i qr.......a nie mam czasu na forum dzisiaj :twisted: :twisted: :twisted:
michu71, 15 zł kurier do kwoty 300 zł powyżej tej kwoty gratis, jeśli Warszawa to się umawiamy i odbiór osobisty oki spadam pracować :twisted: będę wieczorkiem
[ Dodano: Pon 02 Sie, 10 16:27 ]
Zamieszczone przez _Monika_można 1:30 lub 1:10Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Komentarz